URE TIL RIGTIGE MÆND

Alle mænd burde eje et pænt ur. 

En rigtig mand går selvfølgelig med ur og et herreur er meget mere end bare et ur. Det udtrykker din smag og personlige stil, dog kan det være svært at vælge det helt rigtige ur, som både er personligt og moderne. Derfor har vi samlet de fedeste ure, så du kan få tilføjet endnu et ur til din Stührling samlingen eller blive den glade ejer af dit første Stührling.

GRAND REGATTA er et af vores mest populære ure på shoppen og samtidig blev det månedens bestseller i april måned. Uret kommer med en flot metalrem, hvor den blå urskive giver en rigtig flot kontrast til den flotte metalrem. Uret indeholder ekstra funktioner som stopur, vanddybde kapacitet og datoviser.

DKK 1.000,00 Læs mere

DELPHI VENEZIA (1) stammer fra vores flotte Legacy kollektion, som er skabt  fra selve det DNA der findes i Stührling. Der er indbegrebet af et meget anerkendt ur, hvor det med sit flotte mekaniske værk viser den klasse uret befinder sig i.

DKK 1.500,00 DKK 450,00 Tilføj til kurv

SPECIAL RESERVE 797 er et af vores fineste urværker i Stührling familien, hvis du vil have et ur der er en klasse for sig og samtidig til en rigtig god pris, så er det her et ur for dig. Med sit flotte design, der giver dig muligheden for at se urværkets flotte mekaniske dele.

DKK 2.500,00 DKK 750,00 Læs mere

AQUADIVER 664 er en sikker klassiker til dig som elsker det stilrene look. Den flotte metalrem går perfekt til den sorte urskive og ligesom vores GRAND REGATTA har dette ur samme funktioner stopur, vanddybde kapacitet og datoviser.

DKK 1.000,00 Læs mere