Sådan returnerer du

Stührling.dk giver dig som kunde mulighed for, at returnere din ordre hele 14 dage efter ordren er modtaget. Fortryder du dit køb, har du altså 14 dage til returnere ordren. For at returnere en ordre, skal varerne være i samme stand som modtaget - Emballagen skal være intakt. Læs mere om returret under vores handelsbetingelser sektion 6.

  1. Udfyld og print vores returseddel herunder. Retursedlen skal underskrives.
  2. Varen skal nu pakkes forsvarligt. Husk at vedlægge retursedlen i pakken.
  3. Tag ned til dit lokale posthus og send pakken til vores adresse. Vi anbefaler, at du sender den som en pakke - Så kommer der tracking og forsikring på pakken.
  4. Når vi har modtaget din pakke kan du enten vælge mellem at få et nyt ur eller få pengene retur.
 

Navn:

Ordrenummer:

 

Dagens dato:

Årsagsbeskrivelse:


Stuhrling.dk yder 14 dages fortrydelsesret der gælder fra datoen du har ordren i hænde, og du skal senest 14 dage efter modtagelse af varen kontakte kundeservice og meddele du gør brug af din fortrydelsesret. Vi henviser til enhver tid til vores handelsbetingelser, hvor du kan finde yderligere information. Handelsbetingelser: Stuhrling.dk/handelsbetingelser Husk at sende varen i original stand med alt tilbehør. Der kan blive tale om en værdinedsættelse af varen, såfremt varen har tegn på brug, eller vi ikke modtager den komplet fra kunden.

Jeg er indforstået med ovenstående og Stuhrling.dks handelsbetingelser.

 

 

_________________________________________

Underskrift