Handelsbetingelser

Stuhrling.dk tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, prisændringer, tastefejl, og udsolgte varer.

Bestilling

På stuhrling.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsel til varer som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med stuhrling.dk indgås aftaler på følgende sprog:  Dansk. Det er muligt at få oversat til Engelsk, Tysk, Svensk. Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved at login på websitet. Hvis du ønsker en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@stuhrling.dk

Fysisk butik/showroom:
Hvis du ønsker at se stuhrling urene fysisk. Så har vi showroom/butik på Langeland, Østergade 40, 5900 Rudkøbing.
Betaling
Når du bestiller varer hos stuhrling.dk kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:
Mastercard/Visa:
Hos stuhrling.dk kan du som kunde vælge at betale med VisaDankort, Visa, Mastercard. Hvis du betaler med disse trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Teller). Der er ingen gebyrer på disse kort.
Dankort:
Hos stuhrling.dk kan du som kunde vælge at betale med Dankort. Hvis du betaler med Dankort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Nets)
Mobilepay:
Hos stuhrling.dk kan du som kunde vælge at betale via mobilepay.

Forsendelse:

Der er fri fragt ved køb over 500kr for forsendelser i Danmark. Ved køb under 500kr koster det 49kr til pakkeshop og 69,- til privat. Forsendelser til andre lande, herunder Sverige, Norge, Tyskland og resten af Europa koster 95 Dkr (13€)

Ure som leveres fra vores eget danske lager, bliver afsendt med Postnord. Normal leveringstid er 1-3 dage fra afsendelse.

Ure som leveres fra vores fjernlager, vil blive leveret med Fedex/DHL. Normal leveringstid er 5-10 dage fra afsendelse. Denne forsendelse er der altid gratis levering til i hele Danmark.

Reklamation

Når du handler på stuhrling.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget. vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelig fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

Brug med fordel vores returformular:

Stuhrling Watches Danmark

Østergade 40

5900 Rudkøbing

mail: info@stuhrling.dk

tlf. 62 51 10 14 (butik - Tøjmanden, Rudkøbing)

Fortrydelsesret

Ifølge den gældende lovgivning for internethandel på danske hjemmesider, er der 14 dages returret på alle varer. De 14 dages returret er gældende fra den dag, du har modtaget dine varer. Returretten forudsætter dog, at varen returneres i væsentlig samme stand som ved modtagelsen.

Hvis du har fortrudt dit køb, eller skal have din vare byttet, skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne.

Dine penge bliver returneret hurtigst muligt efter, vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Alternativt kan du returnere eller bytte din vare hos Stuhrling Watches Danmark (Butik) Østergade 40, 5900 Rudkøbing.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Stuhrling Watches Danmark

Østergade 40

5900 Rudkøbing

tlf. 62 51 10 14 (butik - Tøjmanden, Rudkøbing)

Fortrolighed stuhrling.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.I forbindelse med dit besøg på stuhrling.dk's hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:   • Hvilket land kommer den besøgende fra • Hvordan finder de besøgende vores side • Hvilken browser bruger de besøgende • Hvilken skærmopløsning har de besøgende • Hvilken side kommer den besøgende ind på • Hvilken side forlader den besøgende sitet fra • Hvor lang tid bruger den besøgende på siden • Hvor mange sider ser den besøgende

Hvem er vi?

STUHRLING Watches Danmark er ejet af RR Trading (se.nr 34346674), som er en del af Din Tøjmand, Rudkøbing (cvr. 33283660)