[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2353″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://stuhrling.dk/produkt/1077-33151/?utm_source=internal-blog-post&utm_medium=article&utm_campaign=ur-typer&utm_term=facebook&utm_content=fire-urtyper-artikel”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

I en tid med Smartphones, Smart Watches og ure på næsten alle digitale enheder vi møder, er et armbåndsur næsten nytteløst – I hvert fald fra et funktionelt synspunkt.
”Så hvorfor overhovedet eje et?” Spørger du sikkert.

Enhver mand med en smule kendskab til stil ved, at et armbåndsur er så meget mere end, hvad det er designet til.

Ligesom du kender fra konceptet med de sjove opmærksomhedsskabende sokker eller lommetørklædet i brystlommen, er et armbåndsur med til at vise bærerens personlighed. Det er altså et udtryk for din smag og personlige stil.

I modsætning til kvinder, har mænd ikke så mange accessory muligheder – Selvfølgelig kan nogle bære armbånd, halskæder, ringe – dog ikke på samme tid, medmindre du prøver at finde din indre Johnny Depp – og så er der ellers armbåndsure.

Et armbåndsur er også det accessory, som oftest af alt er mest tidsløst. Det er sjældent du vil se på et år gammelt fotografi af dig selv, og tænke ”Ej hvor var det ur dog bare så last year”

Hvis du stræber efter et så klassisk og tidsløst design som overhovedet muligt, får du her fire ur-stile, der bør være i enhver mands samling. Så når du skal kigge på et nyt ur, husk disse råd.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

STIL 1 – Dress uret med læderrem

Karakteristika: Slim, enkelt stil. Simpel urkasse af metal. Læderrem.

Priser imellem: 1.000 – 2.000 kr. 

Lejlighed: Afslappet-formelt

Vi anbefaler: 
Special Reserve 657 fra Legacy-kollektionen
Billigere alternativ:
Classique 645 fra Symphony-kollektionen

 

Når du er til et formelt arrangement – om det så er et bryllyp eller galla – er klassisk og nedtonet altid et sikkert valg.

Dit valg af ur bør altid tages ud fra arrangementets grad af formalitet, og når det kommer til dette ur, er dets simple stil med en lys urkasse, og mørk læderrem perfekt. (Tip: Hvis du har lædersko og bælte på, bør de altid farve-matche læderremmen på uret)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

STIL 2 – Metallisk og aktivitetsbevidst ur

Karakteristika: Større urkasse. Typisk metal eller læderrem. Aktivitetsbaserede ekstra-funktioner (som stopur, vanddybde kapacitet, datoviser)

Priser imellem: 1.000 – 2.000 kr.

Lejlighed: Hverdag, og i nogle tilfælde formelt.

Vi anbefaler:
Grand Regatta fra Aquadiver-kollektionen

Alternativ:
Aquadiver 664Se andre herreure her

Et moderigtigt ur bør i vores øjne kunne, bæres i mange hverdagssituationer. Ved at kombinere funktionalitet på en måde, der fremhæver din personlige stil, gør disse typer ure lige præcis det!

Disse typer ure er meget fleksible i forhold til brug. Designet er nedtonet og simpelt, og kan både gå til jakkesæt og T-shirts.

Med aktivitetsbaserede ekstrafunktioner mener vi de funktioner, som uret kan ud over det forventede. Det kan feks. være, at de kan modstå undervandstryk eller har en forstørret datoviser.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

STIL 3 – Sportsure

Karakteristika: Betydeligt større end andre typer ure. Ofte består urkasse + rem af letvægtsmateriale som nylon og gummi. Sportsrelaterede funktioner som stopur, store tal, kronograf.

Priser imellem: 1.500 – 2.000 kr.

Lejlighed: Aktiviteter

Vi anbefaler:
Concorso fra Aquadiver-kollektionen

Alternativ:
Zolara 360 Sport fra Legacy-kollektionen

Sportsure er gode at have, hvis man har en meget aktiv livsstil. Disse typer ure er typisk meget lette og kan bedre modstå slid.

Herudover hvis uret har gummirem, er det meget nemmere at rense uret efter aktiviteter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

STIL 4 – Hverdags-Casual ure

Karakteristika: Mindre urkasse af metal. Læder, nylon eller metalrem. Overkommelig pris.

Priser imellem: 800 – 1.500 kr.

Lejlighed: Afslappet, primært hverdagsbrug.

Vi anbefaler:
Ascot Albion fra Symphony-kollektionen

Billigere alternativ:
Ascot fra Symphony-kollektionen

Dette er uret, som du har på i hverdagene eller, når du f.eks bare skal mødes med venner. Du skal ikke til noget specifikt event, og skal derfor bruge et ur, som ikke er for arrangements-bestemt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Konklusion

 

Hvis du stadig er ved at bygge din ursamling op, bør du helt klart finde den urtype, som du har mest brug for.

Hvis du ikke går i jakkesæt hver dag, og i stedet er dykkerinstruktør, så invester i et aktivitetsbaseret ur.

Hvis du arbejder i jakkesæt hver dag, vil et sort dress ur tjene dit samlede look rigtigt godt.

Du kan herfra udbygge din ursamling ud fra, hvordan urtyperne prioriteres i henhold til din livsstil.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”SE ALLE HERREURE HER” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fstuhrling.dk%2Fprodukt-tag%2Fmen%2F||”][/vc_column][/vc_row]